xSluit

SEA LIFE Scheveningen

De mooiste, gekste en grappigste vissen uit de zeven wereldzeeën
Strandweg 13, 2586 JK Den Haag

Wat kan je verwachten?

Duik in de dieptes van de onderwaterwereld!
SEA LIFE Scheveningen voert haar bezoekers langs meer dan vijftig aquaria, zodat krijg je een uniek kijkje in de mysterieuze onderwaterwereld en de onderwaterdieren die in deze wereld leven.

 
Zo kun je dieren ontmoeten als haaien of piranha’s en in het dierenpark zien hoe deze onderwaterdieren leven. Er zijn exotische roggen, clownsvisjes en zeesterren! Ook is er een zeepaardjes kweekcentrum en heeft SEA LIFE pinguïns. Kinderen mogen krabbetjes een zeesterren aanraken in de voelpoel.


Maar dan heb je het meest spectaculaire nog niet gehad: de onderwatertunnel. Het is een grote buis van glas door het aquarium, die geheel omgeven is door 180.000 liter water. Hier zwemmen de haaien zo boven je hoofd! Loop hier doorheen .. en het is alsof je zelf in het water zwemt, maar zonder een nat pak te krijgen! 


Een bezoek aan SEA LIFE Scheveningen is een leerzame ervaring als geen ander. Het combineren van actief, hands-on leren met educatieve gesprekken. Kortom: dichter bij de mysterieuze onderwaterwereld en de unieke diersoorten in deze wereld kun je niet komen.
 

Geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto’s

Bepaal je prijs en bespaar

tot 35%

Voorzieningen

Rolstoel toegankelijk Fietsenstalling Reserveringen Wi-Fi Familie uitje Kindvriendelijk