xSluit

Ripley’s Amsterdam

Bewonder 's werelds gekste vondsten en rariteiten
Dam 21, 1012 JS Amsterdam

Wat kan je verwachten?

Een museum vol wonderlijke mensen, vreemde dieren en spectaculaire records. Robert Ripley reisde de hele wereld over en liep onderweg de gekste dingen tegen het lijf. Bekijk de wereld door Roberts ogen bij Ripley's Believe It or Not op de Dam. Of je nou Amsterdam bezoekt, of hier woont, als je op zoek bent naar iets buitengewoons, dan is Ripley's Amsterdam de juiste plek!
 

Ripley's Amsterdam is een must-see!


Het is verbazingwekkend en bizar, modern en antiek, educatief en plezierig tegelijkertijd! De enige plek in Amsterdam waar je echte gekrompen mensenhoofden, het kaakbot van een megalodon, en nog veel meer zult vinden!

 

Ervaar meer dan 600 fascinerende objecten verspreid over 5 verdiepingen en een panoramisch uitzicht over de Dam. Ontdek bij Ripley's Believe It or Not! Amsterdam het bizarre, wonderbaarlijke en unieke op alle mogelijke manieren.


Wat staat u binnen te wachten?!


 

Dit is een attractie en museum in 1 dat geschikt is voor iedere leeftijdscategorie: het moedigt kinderen aan de objecten aan te raken en is speels en interactief genoeg om de ouderen te boeien!

 

Foto’s

Bepaal je eigen prijs en bespaar!

tot 28%


Ripley’s Amsterdam Dam 21, 1012 JS Amsterdam

Voorzieningen

Rolstoel toegankelijk Accepteert Credit Cards Wi-Fi Kindvriendelijk Fastline HORECA aanwezig Flexibele toegangskaarten