xSluit

Plopsaqua De Panne

Zwem en spetter rond in dit bijzondere waterpark
Dorpsplein 8660, De Panne Belgium

Wat kan je verwachten?

 

Ben je klaar voor een spannend avontuur met Wickie de Viking? Naast zijn eigen themazone in Plopsaland De Panne, heeft Wickie er sinds 2015 een eigen zwemparadijs bij.......geen subtropisch zwembad maar een uniek themapark. Droom weg bij de magische landschappen met speciale licht- en geluidseffecten en sensationele attracties zoals de wonderlijke Wild River, het Stormbad en zes indrukwekkende glijbanen! 

 

Wickie’s wonderwaterwereld

Wickie de Viking voert je mee naar zijn Vikingdorp in een dooiend sneeuwlandschap. Onderweg zwem je in de spectaculaire wildwaterbaan door ravijnen en watervallen en neem je een kijkje op Halvar’s Drakkar, een Vikingboot met twee waterkanonnen waarmee je richt op wie je maar wil. Kijk wel goed uit want boven het golfslagbad breekt meermaals per dag een bulderend onweer met donder en bliksem los!


Waterpret voor jong en oud!

De allerkleinsten halen hun hartje op bij de drie glijbanen, kleurrijke speeltoestellen en spetterende watereffecten van Wickie’s Speeldorp. Maar ook jonge tieners komen dankzij de spectaculaire glijbanen aan hun trekken. Op de Glijdende Banden wring je je door scherpe bochten op een boei waar je alleen of met zijn tweeen in kan. De Disco Slide maakt met de combinatie water-licht-muziek van je rit een nummer 1-hit.  En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van België? Hierbij klapt onder je voeten een luik weg en val je loodrecht naar beneden, om vervolgens tegen 40 kilometer per uur door de bochten te razen. Even toe aan een relaxmomentje? Blaas dan even uit in het buitenzwembad, de sauna, de twee bubbelbaden of op de ligweide.

Foto’s

Bepaal je prijs en bespaar

tot 50%


Plopsaqua De Panne Dorpsplein 8660, De Panne Belgium

Voorzieningen

Accepteert Credit Cards Wi-Fi Familie uitje Kindvriendelijk Zwembad(en)