xSluit

Plopsa Indoor Hasselt

Buitengewoon veel binnenpret! Voor kinderen van 2 t/m 10 jaar en hun ouders
Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt, Bélgica

Wat kan je verwachten?

Het overdekte themapark, op slechts een halfuurtje rijden van Maastricht, telt 25 spectaculaire en veilige attracties en is maar liefst twee voetbalvelden groot! Hier beleven de kleinsten hun eerste grote avonturen, terwijl mama, papa en de rest van de familie lekker meedoen of even uitblazen in het Studio 100 Café of op het ruime buitenterras.
 

Meer dan 25 coole binnen-en buitenattracties!

Zet je schrap voor een stormachtige boottocht met Piet Piraat op de Woeste Zee, scheer langs ruige rotsen en donkere grotten in de Wickie Coaster en verken de spannende Speelboom van Kabouter Plop. De allerkleinsten klimmen, glijden, kruipen en draaien in de Bumbaspeeltuin, springen op de rug van de Kikkers en varen tussen de bloemen met de Eendjes. Maya de Bij verwelkomt je in de themazone Maya’s Wereld, waar je wandelt tussen levensgrote bloemen en je je verwondert over de adembenemende natuurwereld.

Bij goed weer ga je naar de ruime buitenzone waar je de boeven achternazit op de Vliegende Fietsen van Mega Mindy en je een heus parcours aflegt door het K3-Verkeerspark. Klim dan zo snel mogelijk naar de top van de Klimberg, blus samen met K3 de brand als een echte brandweerman of –vrouw of leef je uit tussen de Dansende Fonteinen!

 

Een onvergetelijke dag

Nadat je je buikje rond hebt gegeten in het Studio 100 Café, het Plophuisje of bij Frieda Kroket, sluit je je bezoek af met een live-optreden van Bumba en zijn vriendjes in het nostalgische Theater. Pas na een dikke knuffel en een fotomoment met je favoriete Plopsa-figuur keer je huiswaarts. Deze dag vergeet je nooit meer!

Ook dit jaar staan er weer tal van evenementen en shows op het programma. Neem een kijkje op www.plopsa.nl voor een overzicht van de uitgebreide evenementenkalender!

Foto’s

Noem je prijs en krijg korting

tot 50%


Plopsa Indoor Hasselt Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt, Bélgica

Voorzieningen

Rolstoel toegankelijk Accepteert Credit Cards Wi-Fi Familie uitje Kindvriendelijk HORECA aanwezig