xSluit

Plopsa Indoor Coevorden

Het eerste Plopsa Indoor pretpark van Nederland!
Reindersdijk 57, 7751 SH Dalen

Wat kan je verwachten?

Plopsa Indoor Coevorden, het mooiste indoorpretpark van Nederland, telt 25 magische thema-attracties en neemt kinderen in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar mee op hun eerste grote avontuur. Bumba, Plop, Wickie de Viking en Mega Mindy staan te popelen om hen te ontmoeten!  Wist je dat je bovendien dagelijks van een gratis Bumba Show, een confetttidans en een Meet & Greet met de Plopsa-figuren geniet?
 

25 supercoole attracties

Nog niet spannend genoeg? Op de Wickie Coaster raas je met hoge snelheid door de ruige rotsen. Op de Vuurtoren geniet je van het prachtige uitzicht over het park; maar hou je goed vast, even later duik je weer naar beneden. Blijf je liever in de lucht? Hoe harder je trapt op de Vliegende Fietsen van Opa Fonkel, hoe hoger je blijft. Piet Piraat verwelkomt zijn kornuiten aan boord van De Scheve Schuit, waar je als een echte zeebonk een kanonskogel afvuurt.
 

Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met de K3-Brandweermolen, het K3-Verkeerspark, in de Maya-Speeltuin, op de Klimberg en andere spannende attracties. Pas na een dikke knuffel en een fotomoment met je favoriete Plopsa-figuur keer je huiswaarts. Deze dag vergeet je nooit meer!

Ook dit jaar staan er weer tal van evenementen en shows op het programma. Neem een kijkje op www.plopsa.nl voor een overzicht van de uitgebreide evenementenkalender!

Foto’s

Noem jouw prijs en bespaar

tot wel 50%


Plopsa Indoor Coevorden Reindersdijk 57, 7751 SH Dalen

Voorzieningen

Rolstoel toegankelijk Accepteert Credit Cards Wi-Fi Familie uitje Kindvriendelijk HORECA aanwezig