xSluit

Plopsa Coo

Avontuurlijke attracties aan de voet van de watervallen van Coo!
Grand Coo 4, 4970 Stavelot, Bélgica

Wat kan je verwachten?

Plopsa Coo ligt aan de voet van de Watervallen van Coo in de Belgische Ardennen en biedt jong en oud een verrukkelijke combinatie van natuur en avontuur. In dit prachtige park in de uitgestrekte Amblève-vallei geniet je van een 20-tal attracties voor de hele familie, met als nieuwste aanwinst de spannende waterattractie Dino Splash.

Nieuw: Dino Splash!


Onlangs opende Plopsa Coo een spectaculaire nieuwe attractie waarbij je maar liefst drie keer een sensationele duik neemt in het water in een reusachtige vulkaan langs machtige dinosaurussen. 

Eén glijbaan heeft de vorm van een golf, de twee andere zijn voorzien van speciale licht- en geluidseffecten en stuwen je recht een rots in. Waterkicks bij de vleet!


Meer dan 20 coole attracties


Natuurlijk zijn ook de populaire klassiekers van de partij. Laat je door Wickie de Viking in de achtbaan Vicky The Ride meevoeren in zijn Vikingschip, dat niet alleen een duizelingwekkende snelheid haalt, maar ook helemaal ronddraait. Voel de kriebels in je buik in een omgehakte boomstam van de Maya Splash, de sleetjes van de Bobslee en de wagentjes van Halvar. En ben je stoer genoeg voor de Mega Mindy Flyer? De superheldin neemt je mee naar een hoogte van liefst 65 meter. Tijdens een avontuurlijke zweefvlucht verken je de Ardennen op een totaal andere manier, en zie je de vele bomen en toeschouwers op de grond almaar kleiner worden. De allerkleinsten maken een ommetje op de rug van de Konijntjes, varen met de Mini-Pédalos op de vijver van de Maya Splash of brengen een bezoek aan de dieren van het Apeneiland en de Doorloopweide. Plopsa Coo overspoelt je met een waterval van plezier!

Ook dit jaar staan er weer tal van evenementen en shows op het programma. Neem een kijkje op www.plopsa.nl voor een overzicht van de uitgebreide evenementenkalender!

Foto’s

Noem jouw prijs en bespaar

tot 31%


Plopsa Coo Grand Coo 4, 4970 Stavelot, Bélgica

Voorzieningen

Rolstoel toegankelijk Accepteert Credit Cards Wi-Fi Familie uitje Kindvriendelijk Overnachten Kinderfeestjes