xSluit

Kernie's Familiepark

Het all-inclusive familiepark met meer dan 40 attracties!
Griether Straße 110-120 D-47546 Kalkar, Germany

Wat kan je verwachten?

Meer dan 40 attracties
Onbeperkte frietjes, softijs en frisdrank!
♦ Gemakkelijk te bereiken

 

Leef je een hele dag uit bij Kernie's Familiepark waar attracties, frietjes, ijs en drankjes onbeperkt bij de entreeprijs zijn inbegrepen. Een all-in dagje uit voor het hele gezin: leuk voor de kinderen én leuk voor de portemonnee van papa en mama. 
 

Met z'n allen in het reuzenrad, gillen in de wildwaterbaan en eindeloos ronddraaien in de Tea Cups. Dit gezellige en vrolijke attractiepark is een leuk uitje voor gezinnen met kinderen van drie t/m twaalf jaar. Ook voor de kleintjes zijn veel attracties toegankelijk, onder begeleiding van een volwassene. Vanaf een lengte van 1.30 meter mogen ze overal in, ook in de supersnelle achtbaan!
 

Indoor en outdoor pretpark
Als het regent is Kernie's Jungletown de uitkomst. Hier klimmen en klauteren kinderen gerust de hele dag in het junglelandschap. In het Brüter Museum kunnen ze ook nog wat leren: hier ontdek je in de voormalige en nooit in gebruik genomen kerncentrale wat er precies in zo'n elektriciteitscentrale gebeurt. 

 

Kernie's Familiepark in Wunderland Kalkar ligt net over de grens, vlakbij Arnhem en Nijmegen en heeft meer dan 40 verschillende attracties, waaronder de 58 meter hoge zweefmolen 'Vertical Swing', een achtbaan en een wildwaterbaan.
 

Een totaalpakket met een aantrekkelijke prijs, voor een onvergetelijke dag met het gehele gezin!

Foto’s

Noem jouw prijs en krijg

tot 25% korting


Kernie's Familiepark Griether Straße 110-120 D-47546 Kalkar, Germany

Voorzieningen

Rolstoel toegankelijk Accepteert Credit Cards Wi-Fi Familie uitje Kindvriendelijk HORECA aanwezig